Träningsdag i Säter 19/6

Gillar du när det går fort?! Då är Pylon något för dig!

19/6 så kör vi en träff på Säterfältet. Detta är en helg där vi önskar nya inom Pylon, men vi välkomnar så KLART alla redan inbitna Pylonflygare. Vi hoppas på stort deltagande för att träna och umgås i goda vänners lag!

För nya piloter inom Pylon så kommer en enkel Clinic att äga rum där vi går igenom grunderna för Pylon. Vi kommer att hjälpa till med allt från intrimning av modell och motor, så som taktik för pilot och caller. Detta ska bli en dag där alla hjälps åt och agendan ”No secrets” är fokus! Om man är sugen på att prova på Pylon, men inte äger en modell (än) så kommer det att finnas minst en modell för utlåning (Q500).

Lunch kommer att finnas och även enklare fika. Ta med egen mat och dryck, eventuellt kommer gemensam pizzabeställning göras.

Blir man helt enkelt inte nöjd på en dag så är även fältet till förfogande 20/6.

För er som endast vill komma och kika, ja ni kommer då inte att gå miste om fart och skönsjungande motorer. Ni kommer även att träffa på ett härligt gäng som brinner för att spaka modeller i hastigheter mellan 170-370km/h. Vi önskar högt deltagande, men viruset i vårat samhälle får ej glömmas bort. Så respektera varandra och håll avstånd på fältet.

Låter detta intressant men du önskar mer information innan du bestämmer dig, tveka inte att kontakta antingen Andreas Proos eller Roger Eriksson för mer information. Så, har du än inte färdigställt din modell så är det hög tid att göra det. 🙂

Hoppas vi ses 19/6!

6 svar på ”Träningsdag i Säter 19/6

 1. Nu håller vi tummarna att vädergudarna är med oss!
  Det här ska bli sjukt kul att genomföra!

 2. Det blev en suveränt rolig helg. Tack igen alla inblandande.

  //team Nyholm.

  1. Ja det blev ju riktigt bra. Kul att så många dök upp och gjorde denna dag!
   Det här måste vi absolut göra om fler gånger!!

   /Proos

Kommentarer är stängda.